Коледни празници в СУ „Панайот Волов“ – Бяла

Ръководството на СУ „Панайот Волов”, съвместно с училищното настоятелство и с помощта на учители и ученици, организира благотворителен коледен концерт в читалище „Трудолюбие“ – гр. Бяла. Събраните средства ще бъдат използвани за подкрепа на талантливи ученици.
Симона Великова от ХІІ клас и Николай Владов от V клас бяха водещи. Специални и очаквани гости бяха Снежанка и Дядо Коледа. На сцената излязоха учениците от V клас и от VІ клас, които рецитираха коледни стихотворения и изпяха най-известните коледни песни. Бяха включени народни хора в изпълнение на учениците от групата за народни танци към проект „Твоят час“. С латино танци се включиха Симона Здравкова и Жулиен Михайлов от Х клас. Виктор Попов от ХІ „а“ клас зарадва зрителите и ценителите на музиката със солово изпълнение на китара, а театралната трупа към училището изигра откъс от „Криворазбраната цивилизация“. Имаше малък коледен базар, от който всички желаещи си закупиха коледни сладкиши и сувенири, изработени от учениците.
Горско стопанство – гр. Бяла подари на децата елха, която те украсиха с огромно въодушевление. Организиран бе конкурс за най-добре украсена стая и всички ученици се включиха с желание, което допринесе за празничното настроение в училище

Print Friendly, PDF & Email