Национален литературен конкурс “Стамен Панчев“

До
Росица Георгиева
Началник на РУО-Русе

Уважаема г-жо Георгиева,

За пета поредна година стартира Национален литературен конкурс “Стамен Панчев“, който се организира от Община Ботевград, Дружество “Орханиец“ и Сдружение на литературните творци от Община Ботевград “Стамен Панчев“. Тази година към организаторите, положили началото, се присъединяват Литературен клуб „Стамен Панчев” – Ботевград, Народни читалище „Христо Ботев 1884”, Общинска читалищна библиотека „Иван Вазов” и Исторически музей – Ботевград.

Целта на надпреварата е да стимулира и насърчава творческите заложби на подрастващите и да им предостави възможност за индивидуална изява.

Творбите на участниците в тазгодишното издание ще се оценяват от петчленно жури под председателството на известния български литературен критик, културолог, публицист и есеист Михаил Неделчев.

От името на организаторите отправям молба към Вас да ни съдействате за оповестяване на конкурса чрез публикуване на обявлението на страницата на РУО Русе в интернет. Така ще помогнете инициативата да стигне до повече ученици, за което предварително Ви благодарим.

С уважение:

Елена Димитрова Ачева – председател на дружество „Орханиец” – Ботевград

изтегли регламент
изтегли постер

Print Friendly, PDF & Email