Клипът на Дойче шуле стана победител на публиката

На 13.04.2019 година се проведе общо събрание на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България, на което бяха обявени победителите в ежегодното художествено-музикално състезание на Асоциацията. Клипът на СУПНЕ “Фридрих Шилер“ – Русе стана ПОБЕДИТЕЛ НА ПУБЛИКАТА с 1205 гласа и 10984 гледания в You Тube.
На 11 май момичетата от Дойче шуле (Ева Денева и Мадлен Димова от VIIВ клас и Петра Минчева и Хана Велчева от VIБ клас) ще бъдат наградени на тринадесетата ежегодна Национална конференция на преподавателите по английски език CAMBRIDGE DAY и ще изпълнят песента на тържественото откриване на Деня на Кеймбридж.
Това нямаше да е възможно без подкрепата на цялата училищна общност и всички наши приятели. Благодарим Ви!
Най-искрени благодарности към Доротея Бальовска (вокален педагог) – за съвършената вокална подготовка на момичетата; към Пламен Мирчев – Мирона за звукозаписа; към Веселка Симеонова и Емилия Георгиева (учители по АЕ) – за езиковата подготовка и пряко участие в клипа; към Мирослав Стойчев (председател на УН) за режисурата, заснемането и обработката на клипа и на Ивелина Димитрова (психолог в училище) – за сценария и подкрепата на снимачната площадка. Всички тези прекрасни професионалисти се включиха безвъзмездно.
Благодарности и за всички наши ученици, участници в клипа!
https://www.youtube.com/watch?v=MeQ8XpE-D7I&feature=share&fbclid=IwAR2axsOg0SKZqPAfSDb6kBtIsXRdX_aIh8HhmAFntOb8GbikcVuN4ffe7mU

Текст: СУПНЕ „Фр. Шилер“ – Русе

Print Friendly, PDF & Email